Skinpen – Videnskabelig dokumenteret effekt

Behandlingen med Skinpen bygger på den videnskabelige dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy, også kaldet ”CIT”. Metoden består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det, ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. Kollagent væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det kollagene lag bliver mindre jo ældre man bliver og det er væsentlig årsag til at der opstår fine linjer og rynker i huden.

Behandleren vil typisk også bruge et serum i forbindelse med behandlingerne, der indeholder aktive ingredienser til lige præcis den indikation som man ønsker at behandle. Pga af at de mange tusinde mikroskopiske huller/kanaler som behandlingen skaber, vil de aktive ingredienser trænge ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Effekten af det aktive serum kan derfor ofte ses næsten øjeblikkeligt.

Rejuvening (45 min)

Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker. Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0.25 og 0.75 mm.

Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden. Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca 4 timer og er væk efter 12 – 18 timer.

Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen. Der anbefales et kurforløb på 4-6 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Pris pr. behandling……………………995kr

Kurforløb: (Hele beløbet skal betales ved 1. behandling)

4 behandlinger……3.383kr – spar 597kr

6 behandlinger……4.776kr – spar 1.194kr

Anti – rynkebehandling (45 min)

Her er målet at minimerer rynkerne i specifikke områder – typisk ved munden, øjnene, panden. Her vil behandleren typisk bruge nåledybder som er større end ved rejuvenation, og der kan være behov for at bruge lokalbedøvende cremer.(snak med behandleren om behovet) Her arbejdes primært med at optimere den kollagene proces – og behandlingen bør gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – men der er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men efter et kurforløb på mindst 4 behandlinger, er det realistisk at det er 1 – 2 år.

Der vil efter behandlingen være rødmen af det behandlede hudområde – en rødmen som vil aftage og forvinde i løbet af 12 timer

Pris pr. behandling……………………995kr

Kurforløb: (Hele beløbet skal betales ved 1. behandling)

4 behandlinger……3.383kr – spar 597kr

6 behandlinger……4.776kr – spar 1.194kr

Behandling af Acne ar (45 min)

Det er målet med behandling af acne ar og alm. ar med Skinpen, at nedbryde arrene og stimulere den underliggende hud til at producerer nyt kollagent væv. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en desinficerende effekt, som man vil få med hjem til brug mellem behandlingerne.

Behandling af acne ar og alm. ar, laves altid i serier af mindst 4 behandlinger med minimum 4-6 ugers interval.

Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-8 behandlinger. Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt.

Pris pr. behandling……………………995kr

Kurforløb: (Hele beløbet skal betales ved 1. behandling)

4 behandlinger……3.383kr – spar 597kr

6 behandlinger……4.776kr – spar 1.194kr

8 behandlinger……5.970kr – spar 1.990kr

Behandling af strækmærker (45 min)

Det er målet med behandling af strækmærker med Skinpen at nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til kollagent vækst. Her vil behandleren typisk bruge en nåledybde på 1.5 mm og der vil være behov for at bruge bedøvende cremer. Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en effekt mod strækmærker, som man vil få med hjem til brug mellem behandlingerne.

Behandling af strækmærker laves altid i serier af min 4 behandlinger med min. en måned mellem behandlingerne.

Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1 døgn.

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Realistisk vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden meget væsentligt