I underetagen af Beauty Lounge ligger en ny kosmetisk klinik

MEDISPA
v/ Azita Andersen

Klinikken tilbyder en bred vifte af kosmetiske behandlinger der har til formål at hjælpe dig med at være den smukkeste udgave af dig selv.


Eksklusiv klinik i hjertet af Ballerup

Sygeplejerske Azita Andersen har efter mange år i branchen som behandler og underviser for nogle af landets førende klinikker valgt at åbne klinik i sin hjemby Ballerup. Fremover er der mulighed for at få behandlinger som botox, filler og laserbehandlinger i Ballerup.

Før/efter Botox i panderynker.

Botox / Vistabel: afslapper overaktive ansigtsmuskler og mindsker mimiske rynker. Denne behandling er særligt velegnet til øvre ansigt som pande, mellem øjnene (“11-tallet”) og smilerynker.

Før/efter 1 ml. Juvéderm

Juvéderm / Restylane: en ikke-permanent filler der fylder ud hvor man evt. har mistet volumen, f.eks. dybe rynker, udhulede kinder, vigende hage, asymmetrisk næse, rende under øjne mm.

Her kan du læne dig tilbage i de behagelige lænestole og nyde en kop kaffe mens du venter.

Før/efter 1 IPL/laserbehandling af karsprængninger

Laser / IPL behandling af karsprængninger: en effektiv metode til at komme af med uønsket rødme og tydelige kar der typisk opstår som blodsprængninger ved næsefløjen og på kinderne. Kunderne er særlig glade for netop denne behandling og reagerer ofte med “hvorfor har jeg ikke gjort det noget før?

Før/efter 1 IPL/laserbehandling af karsprængninger

Laser / IPL hudforyngelse: til dig der døjer med generende brune plamager og pletter eller som blot ønsker en mere jævn hudtone.
Bemærk: Hvis du oplever en pludselig ændring i huden, hvis den bliver ujævn, ændrer farve eller karakter er det vigtigt at du tager fat i egen læge for at udelukke hudkræft eller andre sygdomme.

Før/efter 1 IPL/laserbehandling af uønsket hårvækst på hagen

Laser / IPL behandling af uønsket hårvækst kaldes ofte laser hårfjerning eller permanent hårfjerning. Antallet af nødvendige behandlinger er individuelle ligesom nogen vil være næsten hårfrie efter endt behandlingsforløb mens andre skal have opfølgende behandling engang i mellem

Før/efter genskabelse af volumen med 1 ml Juvéderm Volift

Nogle gange er det de små detaljer der gør forskellen. Som for denne skønne kvinde som ikke havde gået med øreringe i lang tid, fordi hun var ked af at sætte fokus på hendes ører som hun syntes så “rynkede og udtørrede” ud.
Efter en enkel behandling var hun klar til at finde sine fine smykker frem igen.

Hver alder har sin fordel.
Lad os fremhæve din.

Hos MEDISPA er vi store fortalere for at man ikke udvisker alle alderstegn på enhver bekostning, men blot formindsker de få som får dig til at se mere gammel, træt eller trist ud, end du føler dig indeni.

Før/efter 1 IPL/laserbehandling af akne

Laser / IPL behandling af akne plaget hud mindsker blodforsyningen til overaktive talgkirtler og fører til mindre talgproduktion. Samtidigt forringer den leveforholdene for bakterien Propionebacterium acnes som er med til at give akne-præget hud lokal irritation og betændelse. Tilstanden kræver ofte 2-3 behandlinger.

Før/efter 1 IPL og 1 microneedling

IPL hudforyngelse: laser alene kan give fin forbedring til en tidligere aknelaget hud med store porer, men kombineret med microneedling vil det få forstørrede porer til at mindskes og få en grov hud til at få vitalitet og gløden tilbage. Hos MEDISPA er vi eksperter i kombinationsbehandlinger der tilpasses lige netop din hud.

Er Botox naturlig?…

En af kernekompetencerne hos vores dygtige sygeplejerske er behandling af bekymringsrynker og kragetæer med fokus på naturlige resultater. Vi spørger hvordan hun bærer sig ad. Til det svarer hun:
“…Botox kan hjælpe dig med at se mere udhvilet ud og give din gnist tilbage, uden at forandre dit udseende og personlige træk. Det er et gennemtestet produkt med mange år på bagen.

“Botox er et fantastisk redskab, i hænderne på en erfaren og samvittighedsfuld behandler”

— Azita Andersen, kosmetisk sygeplejerske og indehaver af MEDISPA

Det er et fantastisk redskab, i hænderne på en erfaren og samvittighedsfuld behandler. Omvendt kan den ved overdreven eller forkert brug fjerne din mimik og de træk der udstråler din personlighed. Derfor er det meget vigtigt at være kritisk når det kommer til valg af behandler. De skal turde sige nej til dig.”

Nysgerrig?